Montagetjänst Bodin & Co AB söker

MEKANIKER

för timanställning vid behov

Är du självgående, initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp? Tycker du att det är viktigt att vara noggrann, och att ge kunden god service? Har du lätt för att läsa ritningar och tycker du att det är roligt att montera maskiner inom pappers- och förpackningsindustrin? Då kanske vi har jobbet för dig!

Vi söker ett antal kvalificerade mekaniker och montörer till projekt och underhållstopp både inom och utom Karlstads närområde. Våra kunder är främst tillverkningsföretag inom pappers- och förpackningsindustrin, och du kommer arbeta med service och montering av maskiner i ett team, där du behöver bred teknisk kunskap och erfarenhet av liknande montering för att trivas och uppnå ett gott resultat.

Om företaget
Montagetjänst Bodin & Co AB är ett familjeägt företag beläget på en ö i Klarälven i Forshaga. Företaget grundades år 1950 och har sedan dess jobbat bland annat med service, reparations- och projektarbeten, främst åt pappersindustrin. Vi har även en verkstad där vi renoverar maskiner och utför bearbetning och viss tillverkning.

Anställningsform
Industrins behov av underhållshjälp varierar kraftigt under året, och den huvudsakliga säsongen är mars till december. Vi söker därför extra personal, i första hand för timanställning vid behov.

Formell kompetens
Utbildning med inriktning Underhåll och/eller svets.
Travers-, truckkort och SSG Entré-utbildning är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare arbetat som mekaniker och/eller montör, som har erfarenhet inom tillverkningsindustrin. För att du ska klara av arbetet krävs att du kan läsa ritningar samt att du är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är även en person som i alla lägen sätter kunden i fokus. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Ditt CV och din ansökan/ditt personliga brev önskar vi få skickade till mailadressen mattias.bjureld@montagetjanst.se så snart som möjligt - dock senast 26 juni - då anställningar kommer att ske löpande. Eventuella frågor gällande tjänsten skickas också till ovan nämda mailadress, och vi kommer försöka besvara dem så fort vi kan. 

____________________________________________________________________________

Sök produkter

Avancerad sökning

Intresseanmälan

Valda produkter

Listan är tom