Montagetjänst Bodin & Co AB söker

ARBETSLEDARE / MONTAGELEDARE

Vi söker nu efter en ny arbetsledare/montageledare till vår verksamhet i Forshaga!

Är du en självgående, nyfiken och trygg person som tycker om att leda och inspirera andra? Tycker du att det är viktigt att vara noggrann och att sätta kunden i fokus? Kanske är du vår nya arbetsledare?

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att leda dina arbetskamrater i olika projekt, och att hålla i olika projekt inom industrin. Du kommer också att bygga relationer på olika nivåer hos kunderna, utarbeta kundplaner, identifiera affärsmöjligheter, offerera och göra avslut. Tjänsten är bred och varierande, och du erbjuds en arbetsplats där det är högt i tak och god laganda.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har jobbat som ledare tidigare, och att du som person är trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad i det du gör, att du trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. Att kunna samarbeta är en viktig egenskap, samt att ha viljan att ge kunden "det där lilla extra".

Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav, och goda kunskaper i engelska är meriterande.

Ritningskunskap är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren
Montagetjänst Bodin & Co AB är ett familjeägt företag i tredje generation, beläget på en liten ö i Klarälven i Forshaga. Företaget grundades år 1950 och har sedan dess jobbat bland annat med service, reparations- och projektarbeten inom industrin. Vi har även en verkstad där vi renoverar maskiner och även utför bearbetning och viss tillverkning.

Övriga uppgifter

Anställningsform:        Tillsvidare 100% inom industriellt underhållande

Placeringsort:              Forshaga
                                       Resor förekommer i tjänsten

Ansökan
Intervjuer och kontakt med sökanden sker fortlöpande, så skicka in ditt CV och ditt personliga brev till Per Bodin (per.bodin@montagetjanst.se) så snart som möjligt, dock senast fredagen den 3:e juli.

Vid frågor, kontakta vår VD Per Bodin (070 - 328 34 91) eller Johan Rangedal (070 - 300 00 61)

____________________________________________________________________________

Sök produkter

Avancerad sökning

Intresseanmälan

Valda produkter

Listan är tom