Bonetti

Bonetti är en av Europas främsta leverantör av schabersystem och bestrykningsutrustning. Bonetti grundades 1920 och har levererat produkter för pappersindustrin i över 50 år.

bonetti.com

Filcon Fabrics

Sedan starten 1916 har FILCON FABRICS stött pappersindustrins tillväxt och framsteg. Genom ett sekel av erfarenhet av nära samarbete med pappersbruk och maskinleverantörer har FILCON odlat hög expertis.

filcon-fabrics.com

ProJet B.V.

ProJet BV är ett företag med många års erfarenhet inom pappers-, kartong-, mjukpappers- och fiberduksindustrin. Vår utrustning ger kostnadseffektiva och högkvalitativa lösningar för varje utmaning i produktionslinjen.

pro-jet.nl
PNR Nordic

PNR Nordic

Startade i Milano 1968.
PNR har ett brett utbud av kvalitetsdysor. Det ger oss bra förutsättningar att hjälpa våra kunder med att öka effektiviteten och minska vattenförbrukningen.

pnrnordic.se

Alfa Laval

Alfa Laval är en ledande, global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som grund bidrar Alfa Laval till att lyfta produktivitet och konkurrenskraft hos kunder.

alfalaval.se

Röchling

Röchling (tidigare Leripa) är världsledande när det kommer till avvattningselement i plast och keramik, sugvalstätningar, bestrykningsbäddar samt bestrykningsstavar för att nämna några områden. Robadur och Robaseal är produktnamn som är välkänd och industristandard. Ihop med Röchling kan vi optimera er produktion!

roechling.com