Presentation

70+ års företagshistoria förvaltas sedan första april 2021 av tre värmlänningar, Mats, Fredrik och Håkan som har sina rötter i Karlstad och Forshaga.

Montagetjänst är ett företag med stort kunnande och mångårig erfarenhet inom tung industri, främst inom pappers- och massaindustrin, men vi har också en mycket kompetent verkstad med både tillverkning och bearbetning i våra rymliga lokaler i Forshaga. Vi arbetar för att leverera kompletta lösningar och för att finnas tillgängliga genom hela kedjan – med allt från konstruktion och tillverkning till bearbetning, vidare till montering och demontering.

Våra verksamhetsområden

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi ett brett område av tjänster inom konstruktion, maskinbearbetning, nytillverkning, maskinflytt, nymontage samt underhållsarbeten såsom lagerbyten, motorbyten, valsbyten, uppriktning, m.m.

Utöver detta köper, renoverar och säljer vi begagnad utrustning och har egen produkttillverkning av specialanpassad utrustning. Vi utför även jobb utomlands, och har egen personal som kan hjälpa till med både administration och transporthantering.

Leverantörer/Partners